İşitme Çözümleri Kategorisindeki Yazılar


İşitme Hastası Kulağa Gelen Sesler Figürü

İşitme Cihazı Mikrofon Tipleri

İşitme kaybı tedavisinde en etkili yöntem olan işitme cihazlarının küçük gövdelerinde yapılan her teknolojik gelişme işitme cihazlarının işlev ve özelliklerini iyileştiriyor. Direksiyonel mikrofonlar bu yeni özelliklerden bir tanesi. Devamını Oku..

Tinnitus Kulak Çınlaması Tedavisi ile Rahatlayan Yaşlı Kadın ve Adam

Tinnitus (Kulak Çınlaması) Tedavisi

Tinnitusun tedavisindeki öncelikli amaç genellikle tinnitus kulak çınlamasını ortadan kaldırmak değil, hastanın kulak çınlamasını kontrol altına almasını ve çınlamanın etkileri ile başa çıkmasına yardımcı olmaktır. Tinnitus kulak çınlamasının sebebi Devamını Oku..

Tinnitus Kulak Çınlaması

Tinnitus (Kulak Çınlaması) Sebepleri ve Belirtileri

Tinnitus (kulak çınlaması) somut kaynağı belirlenemeyen bir çınlama sesinin duyulması durumudur. Tinnitus çınlaması yaşayan kişiler genellikle duydukları sesi çınlama, uğultu, hışırtı, cıvıltı ve tıslama olarak ifade ederler. Devamını Oku..

Yaşlı kadın ayna karşısında işitme cihazını takıyor

İşitme Cihazı Kullanmanın Önemi

Dünya genelinde yapılan araştırmalara göre insanların %10’u işitme kaybına sahip olduğunu biliyor veya işitme kaybı endişesi taşıyorken yalnızca %3’lük bir kısmı işitme cihazı kullanıyor. Müdahale edilmeyen işitme kaybının insanlarla iletişim ve genel hayat kalitesi üzerindeki olumsuz etkisi Devamını Oku..

Devamını okumak için yazıya tıklayın.

7/24 İrtibat


Bizi 7 gün 24 saat boyunca arayabilir veya WhatsApp uygulaması üzerinden mesaj gönderebilirsiniz.

SGK Sorgulama


İşitme cihazları ve pilleri için SGK Katkı Payı hakkına sahip misiniz?

Ücretsiz İşitme Testi


AHENK İşitme Merkezleri'nde ücretsiz işitme testine katılmak ister misiniz?

Evde Hizmet İmkanı


Cihaz uygulama, kalıp, ayar ve bakım gibi işlemleri evinizde gerçekleştirebiliyoruz. Evde hizmet almak için AHENK İşitme Merkezleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Şubeler